Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Model, v němž na Českou Miss dorazila modelka a blogerka Nikol Moravcová (36), nám byl hned povědomý. Výrazná zelená barva na něj upoutala ještě větší pozornost. "No jasně, tyhle šaty jsem měla já na Plese v Opeře, jen se stříbrným páskem a ne s provazem," připomněla nám reportérka TopStaru na Primě Pavlína Holubová.

"Ty šaty jsou ze salonu Poner, který je velmi oblíbený, takže jsem samozřejmě tušila, že je na sobě nebudu mít jako první. Ale nejsou nikde poničené, což se mi bohužel často stává. Cítím se v nich hezky. Hlavně jsem nechtěla žádné černé ani bílé a myslím, že ta zelená k blonďatým vlasům docela pasuje," reagovala pohotově Nikol.

Šaty ovšem vyzdobila zmíněným provazem místo pásku. "Říkala jsem si, že kdyby ty holky byly až moc krásné, rovnou bych si to tady hodila," smála se. "Ale myslím si, že když jsem fashion blogerka, je dobré občas přidat nějaký svůj vlastní prvek. A tohle je přesně můj styl, mám ráda přírodní věci," dodala.

Zajímalo nás, zda je provaz suvenýrem z jejích četných cest. "Myslíte z lodi? Ne, námořnické uzly ani neumím. Ale teď jsem se zrovna vrátila ze Sofie, přiletěla jsem před třemi hodinami, byla jsem na otevření obchodu. A nedávno jsem byla v Kalifornii, kam se brzy zase chystám," pochlubila se nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám