Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andreu Kalousovou, která loni získala titul Česká Miss World, jsme během roku jejího panování v soutěži krásy, vídali jen málokdy. Před společností dávala přednost učení, protože chtěla hlavně udělat maturitu.

Na finále České Miss se ale těšila, chtěla zažít slavnostní večer z druhé strany. "Že se rozloučím s titulem, jsem samozřejmě počítala," krčila rameny sexy brunetka. "Za ten rok na sobě vnímám to, že se cítím o hodně dospělejší. Byla to taková škola života, za ten rok se toho tolik stalo," svěřila Andrea, která svoji korunku získala v pouhých osmnácti letech.

Andrea si na Českou Miss vzala tak odvážné šaty, v jakých jsme ji ještě neviděli. "Ale něco jako podprsenku mám, takovou nalepovací," vysvětlovala.

V modelingu zatím Kalousová moc nezazářila. "Letos maturuju a škola pro mě vždycky byla prioritou. Až odmaturuju, tak uvidíte. Zase do toho šlápnu a do modelingu půjdu," tvrdila.

My ale zapochybovali, zda si ji ještě budou s novými kráskami na scéně vůbec pamatovat. "Myslím, že si mě lidi zapamatovali a za ten rok jsem určitě nasbírala tolik kontaktů, že se nebojím," hýří optimismem Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám