Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti lety se stala třetí nejkrásnější Češkou a výročí si šla připomenout na letošní finále České Miss. Krásná Barbora Vida Kolářová bude už zanedlouho maminkou. Modelka je v devátém měsíci těhotenství a termín porodu má již za dva týdny.

"Už to čekám vlastně každým dnem. Na Českou Miss jsem vyrazila v doprovodu manžela a doma jsem měla raději sbalenou tašku do porodnice," prozradila Super.cz Barbora. "Zatím se cítím dobře, celé těhotenství jsem si moc užívala, až mi možná bude bříško chybět. I díky tomu nemám i před porodem problém vyrazit do společnosti," vysvětluje modelka.

Barbora s manželem se těší na holčičku. "Nejvíc jsem si vyhrála s jejím pokojíčkem a objednávala jsem ručně malované tapety až z Portugalska, a také mě moc bavilo ladit její šatník. Už teď ho má větší než já," usmívá se Vida.

Rodit bude modelka v porodnici na Bulovce. "Z porodu strach nemám, i když se těším, až to budu mít za sebou. Jsem v dobrých rukách paní doktory Mikyskové," dodala.

Reklama

Další články

Načítám