Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá druhá nejkrásnější dívka Česka Natálie Kotková (30) se pár vteřin po svém korunování postarala o poprask. Upadla jí diamantová korunka za čtvrt miliónu korun a rozbila se. "Je mi to moc líto, omouvám se za to. Snad to budou střepy štěstí," řekla Super.cz Natálie, která doufá, že škodu nebude muset platit. "To bych se nedoplatila," směje se.

Korunku si prý doma i rozbitou hrdě vystaví. "Je to nevyčíslitelná hodnota, není to o penězích, budu ji mít doma na poličce," říká Natálie. Nemusí se ale bát, že by doma vystavovala střepy. „O korunku se postarají naši špičkoví zlatníci. Po pádu nezůstanou na korunce žádné stopy,“ slíbila Lucie Komorousová, ředitelka diamantové společnosti Lucy Diamonds, jejíž společnost krásné korunky na letošní Českou Miss navrhla a vyrobila, že korunku opraví.

Natálie je velmi úspěšnou blogerkou. Na Instagramu má přes 40 tisíc fanoušků. I ti zřejmě jejímu umístění pomohli. A také dalším čtyřem titulům, včetně nejkrásnějšího těla, které během večera získala.

"Určitě to pomohlo, ale nebylo to jen tím. Tolik lidí zase na Instagramu nemám. Ale děkuju moc. Je to neuvěřitelný," říká. Z druhého místa smutná není. "Jsem spokojená, mám i ostatní tituly. Áje to přeju, makaly jsme všechny. Je to paráda," raduje se kráska, která zatím nemá přítele.

"Jsem nezadaná. Žiju blogem, volnomyšlenkářským životem," říká Natálie. A jak by měl pan Božský vypadat? "Je jedno, jestli hraje hokej, šachy, fotbal, nebo podniká. Chci, aby měl mozek a byznysového ducha, potřebuju aktivního člověka. Jsem také aktivní, a kdyby on nebyl, tak se unudím. Charizma je důležité, ať promluví a já si sednu na zadek. Nejsem jen tak z někoho paf," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám