Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češkou se stala v noci ze soboty na neděli Kristýna Kubíčková (26). Byla horkou favoritkou na vítězství a její triumf předpokládaly i sázkové kanceláře. Nakonec skončila třetí. Možná i proto, že byla druhou nejmenší finalistkou. Kristýna měří pouhých 167 centimetrů.

I tak by se ráda v modelingu uplatnila a dokonce by ráda pomáhala kráskám, které mají také výškový handicap. "Chci být modelka a také pomáhat holkám jako jsem já. Chtěla bych si otevřít modelingovou agenturu a pomoci dívkám, které stejně jako já, nedostaly dar - výšku. Aby také byly někde uplatněné a někdo je pořád nekritizoval," řekla Super.cz osmnáctiletá nová Česká Miss Earth.

Kristýna je z třetího místa nadšená. "Je to úžasný pocit, zatím si to úplně neuvědomuji. Doufala jsem v to, nikdo to ale nemohl vědět," dodala půvabná blondýnka, která je ale bohužel pro pány zadaná.

Přítel jí držel palce doma u televize. Kristýna měla jen dva lístky a fandit jí do Obecního domu v Praze přijeli rodiče.

Reklama

Další články

Načítám