Hlavní obsah
Článek

Nová Česká Miss Andrea Bezděková (29) je již rok a půl šťastná po boku přítele Martina. Missí nemoci se prý ani jeden z nich nebojí. "Miluji ho nadevše, určitě se nebojíme," řekla Super.cz krátce po svém vítězství nová Česká Miss.

A co na to její přítel? Co říká na triumf své partnerky? "Pocity jsou smíšené, ale jsem šťastný, že to Áje dopadlo. Když to dělá ji šťastnou, není co řešit. Bude zářit, a to je super," řekl nám sympaťák Martin, který pracuje jako copywriter.

"Když jsem opravdu viděl, jak je šťastná, jak září, to je k nezaplacení. Nikdo to pořádně nečekal, nebyla favoritkou číslo 1. Bylo pět holek, které mohly vyhrát. Samozřejmě jsem ale Áje věřil, věřím jí odjakživa," usmíval se.

Rozchodu se nebojí. "Nebojím se missí nemoci, není, doufám, důvod. Vztah na dálku u nás problém nebude. Žijeme spolu v Praze, bydlíme spolu už nějakou dobu, je to v pohodě," vysvětloval.

Na svatbu je prý ale ještě čas. Pojistit si svoji lásku nepotřebuje. "S tím bych chviličku posečkal, uvidíme za rok," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám