Hlavní obsah
Článek

Herečka Drew Barrymore oznámila, že se rozhodla odejít od svého třetího manžela Willa Kopelmana. Rozvod přichází téměř čtyři roky po svatbě. V manželství přitom dvojice zplodila dcery Olive a Frankie, kvůli nimž prý manželé zůstanou i nadále přáteli a o něž se budou starat společně.

„Měli nějaké problémy, ale zůstávají dobrými kamarády kvůli dětem. Drew měla velmi rebelské a divoké dětství, žila bez rodiny, a i když je dnes už velmi jiná a je to skvělá matka, něco z toho ve vás vždy zůstane,“ píše New York Post.

Kvůli osmatřicetiletému Kopelmanovi hollywoodská herečka konvertovala k židovství. Brali se v červnu 2012 v Kalifornii a o tři měsíce později se jim narodila první dcerka Olive.

Jednačtyřicetiletá Drew se bude rozvádět potřetí. Poprvé stála jako nevěsta před oddávajícím v roce 1994, bylo jí devatenáct a brala si barmana Jeremyho Thomase. Manželství jim vydrželo pouhé dva měsíce. V roce 2001 se vdala za herce Toma Greena, tentokráte s ním vydržela pět měsíců.

O Kopelmanovi hvězda mluvila jako o partnerovi z rozumu. „Nikdy to nebyla opravdu láska na první pohled. Will zasáhl spoustu mých pragmatických stránek. Byl to někdo, kdo byl pořád k zastižení na telefonu, někdo, kdo je prvotřídní lidskou bytostí, někdo, kdo má úžasný kredit v rodině, což já nemám,“ prohlásila Barrymore.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám