Hlavní obsah
Článek

Českou Miss 2016 se stala jednadvacetiletá rodačka z Náchoda Andrea Bezděková (29). O vítězství atraktivní hnědovlásky rozhodla odborná porota. Dívka s číslem čtyři studuje Management sportu na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy.

Kráska by jednou ráda pracovala jako manažerka modelingové agentury. Sebevědomí tak nové královně krásy opravdu neschází. Oplývá ale samozřejmě nespornými půvaby, které předvedla nejen během promenády v plavkách, ale také v missím kalendáři. V něm desítka finalistek pózovala na soustředění v Thajsku.

Andrea Bezděková miluje tanec, zimní sporty a působí také jako roztleskávačka. O tom, že má opravdu nádhernou postavu, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Případní nápadníci mají zatím smůlu. Krásná Andrea je zadaná a stejně jako jiné vítězky České Miss doufá, že jí vztah vydrží a nepodlehne zrádné missí nemoci. "Rok a půl mám přítele Martina. Myslím si, že je náš vztah založen na pevných základech a missí nemoc nás nemůže ohrozit," řekla Super.cz novopečená Česká Miss.

Za první vicemiss zvolili diváci blondýnku Natálii Kotkovou, druhou vicemiss se pak stala taktéž blondýnka Kristýna Kubíčková.

Jak se vám líbí vítězka České Miss 2016?
Je moc krásná, vyhrát si zasloužila
16,6 %
Vyhrát neměla, byly tam hezčí dívky
83,4 %
Celkem hlasovalo 50465 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám