Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na soutěž krásy Česká Miss se tak jako každý rok schází i královny krásy a finalistky soutěže z minulých ročníků. Jednou z nich je i Renata Langmannová (37), která slaví desetileté výročí od svého vítězství v České Miss.

A oslavila je v hodně odvážných šatech s obrovským výstřihem! „Rozhodla jsem se oslavit výročí tím, že budu mít nejodvážnější šaty, tak doufám, že se to mému návrháři Lukáši Lindnerovi podařilo,“ svěřila Super.cz krásná Renata.

Zahanbit se ovšem nenechala ani Iva Kubelková (46), jejíž bujná ňadra byla v sexy šatech k nepřehlédnutí. V šatech bez podprsenky od Beaty Rajské se na klání krásy přišla podívat loňská Česká Miss World Andrea Kalousová.

Partnerka moderátora Leoše Mareše (47) Monika Koblížková zářila v šatech od Ivany Mentlové, které vydražila na charitativním bazaru. To misska Iveta Vítová (40) se s tím nepárala a oblékla si šaty z půjčovny. Jak to kráskám v odvážných šatech slušelo, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám