Hlavní obsah
Článek

Dnes večer předá úřadující královna krásy Nikol Švantnerová korunku své nástupkyni. Ptali jsme se jí proto na její pocity před blížícím se finále České Miss.

Byl to tvůj sen od dětství stát se královnou krásy?

Ano, vždy jsem chtěla být princeznou (směje se). Tuto soutěž jsem vždy sledovala, takže jsem si splnila svůj sen a jsem šťastná, že se mi to povedlo.

Co jsi před soutěží musela obětovat tomu, aby jsi poté uspěla?

Nemusela jsem obětovat asi nic. Bylo to moje rozhodnutí ukončit školu a věnovat se tomuto na sto procent. A to že člověk obětuje svůj čas pro svůj úspěch, je logické a určitě správné.

Když se díváš zpětně, přihlásila by ses do soutěže znovu?

Rozhodně ano, jak jsem říkala, byl to můj sen a jeden z  mých cílů, celý rok byl krásný, průběh soutěže taky a klidně bych si to ráda zopakovala.

Je evidentní, co všechno ti titul Česká Miss přinesl. Co ti ale vzal?

Můj osobní život, čas na rodinu, přátele a trošku toho být sama sebou. Vše toto k tomu patří a věděla jsem to, když jsem do toho šla.

Přišla jsi o některé přátele?

Bohužel ano, přišla. Svědčí to jen o tom, že to nebyli skuteční přátelé. Zároveň jsem jich ale plno získala, takže počet byl opět vyrovnán.

Lituješ toho, že tvoje popularita na čas narušila vztah s přítelem Jakubem Horou?

Tak samozřejmě z toho nejsem nadšená, nebylo to příjemné období, ale jsem ráda, že jsme to zvládli. Náš vztah to naopak posílilo a myslím, že už nás jen tak něco nezaskočí.

Jsi známá tím, že tě těší zájem fanoušků a užíváš si, že tě lidé poznávají. Setkala ses ale už s nějakou negativní reakcí, kdy sis říkala, že by jsi nejraději splynula s davem?

Stále se dá říci, že jsem nováček, takže mě zájem pořád těší a užívám si to. Rozhodně nejsem nějaká celebrita, na kterou by se vrhaly davy fanoušků, takže je to stále příjemné. Možná občas, když jde člověk třeba nenamalovaný a necítí se úplně dobře, tak jsem spíše radši, když mě nikdo nepozná, aspoň doufám.

Dnes večer proběhne finále. Našla sis už v desítce finalistek svou favoritku?

Zatím nenašla, mé tipy se stále mění a sama vím, že i u nás hodně rozhodlo finále, takže si to nechávám zatím pro sebe. I kdybych favoritku měla, neprozradila bych to nikomu, ani svému nejbližšímu okolí.

Jaké jsou tvoje pocity před blížícím se večerem? Bude pro tebe těžké se vzdát korunky?

Nebude, věděla jsem, že tento okamžik přijde. Samozřejmě mě to bude mrzet, ale zároveň těšit. Budu teď mít více času sama pro sebe, pro své plány, ale jinak se pro mě předáním korunky nic nemění.

Budeš zůstávat dál v Česku, nebo se po svém kralování chystáš na čas za prací do zahraničí?

Čechy jsou pro mě stále prioritou, ale budu dělat i modeling v zahraničí. Nechci modeling rozhodně pověsit na hřebík. A jinak nechávám všechny dveře otevřené a uvidím, co přijde. Rozhodně se ničemu nebráním.

Jak hodláš svůj titul v budoucnu využít?

Chci být vzorem a inspirací ostatním dívkám, chci se věnovat charitě a pomáhat. Je plno možností jak využít toho, že jsem známá osobnost pro dobrou věc. Záleží jen na člověku, jak se k tomu postaví.

Je nějaký obor, ve kterém by ses ráda uplatnila, až skončíš s modelingem?

Zkusila jsem si moderování a musím říci, že mě to ohromně bavilo. Ráda bych se také trochu uplatnila ve sportu, hlavně fotbale, takže by to byla skvělá kombinace. Kolem mě je plno možností a uvidíme, které dveře se mi otevřou, jak jsem říkala, nebráním se téměř ničemu.

Jaké máš nejbližší plány do budoucna?

Stavíme s přítelem domeček, takže nejbližší plány směřují rozhodně tam. Dále se chci více věnovat rodině. A další plány nemám, s Kubou nikdy nevím, kam dostane nabídku na angažmá, takže moc neplánujeme.

Reklama

Další články

Načítám