Hlavní obsah
Článek

Po návratu na filmové plátno a divadelní prkna se bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) chystá vrátit i na televizní obrazovky. A to ve velkém stylu. Podle zdroje z Kavčích hor bude vedle Jaromíra Hanzlíka a Zlaty Adamovské jednou z hlavních hvězd pokračování kultovního seriálu Sanitka. Informaci potvrdil Blesku sám režisér Filip Renč. „Ano. S paní Havlovou již proběhly kostýmové zkoušky. Natáčet se začíná již 22. září,“prozradil.

Dagmar Havlová si v Sanitce 2 zahraje zcela novou figuru. Stárnoucí, ale velmi dobře zajištěnou doktorku, která zdědila majetek. „Je to od pana Hubače výborně vystavěná figura, skvělá role," nechal se slyšet Renč.

Super.cz se podařilo zjistit, že vedle hlavního hereckého trojlístku se v pokračování slavného seriálu objeví nově například Jiří Dvořák, Jiřina Bohdalová, Jan Budař, Marek Vašut, Vladimír Javorský, Jitka Schneiderová a řada dalších.

Nezapomnělo se ovšem ani staré známé z pražské záchranky. V nových dílech se z původního obsazení objeví Ivana Andrlová, Tomáš Juřička, Petr Kostka, Pavel Zedníček, Svatopluk Skopal či Zdeněk Srstka.

"Natáčet se začne už 22. září v Klánovicích za Prahou. Stejně jako u první série se bude hodně natáčet v exteriérech. Se štábem se pojede například na Žofín nebo na letiště do Ruzyně. Následovat bude Palmovka, Strahov a řada dalších známých pražských lokací," prozradil nám zdroj z produkce Sanitky 2. Celý seriál musí být natočen do června 2012. Česká televize by jej měla odvysílat v roce 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám