Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dopřejte důkladnou jarní očistu sobě i své domácnosti. Díky ohromným slevám u MT nábytek vám to půjde jako po másle. Skříně, postele, sedačky, stoly - pro každého mají něco. Co říkáte třeba na barevnou rozkládací sedačku za senzačních 5 990 Kč? Nebo na moderní obývací stěnu za neuvěřitelných 3 790 Kč? Zbavte se bez lítosti veškerého starého nábytku. Nekompromisní jarní úklid končí už 13. dubna!

Umí váš nábytek svítit? A modře? Obývací stěna za třetinu ceny toho umí ještě víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si okouzlující atmosféru domácích večerů s bílou obývací stěnou Sigma 3, ke které na přání dostanete modré osvětlení prosklených vitrín. Na prostorný stolek postavíte i tu největší televizi, do skříněk a polic vyskládáte, co vás napadne. Moderní povrch nábytku je odolný tekutinám i poškrábání a jeho údržba vám tak zabere minimum času. Super tip! Dříve za: 11 631 Kč.

Výborné hodnocení, senzační cena, skvělá kvalita - dopřejte si barevné posezení i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč rozkládací pohovka Ella sklízí nadšené reakce těch, kteří si ji pořídili? Protože je ideálním spojením atraktivního vzhledu a funkčnosti. K večeru se zaboříte do komfortního polstrování, na noc z ní snadno uděláte prostorné lůžko, a co potřebujete, ukryjete do vnitřního úložného prostoru. Beze zbytku ji tak využijete úplně celou. Neváhejte, cena je opravdu mimořádná. Dříve za: 10 127 Kč.

Jak si vyladíte spaní přesně na míru? Jedině se super ložnicí, která vám to umožní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se v dobré náladě, obklopení nábytkem z ložnicové sestavy Veria. Velikost postele i typ matrace vyberete podle svých potřeb, a báječně si tak užijete každou noc. Z prostorné skříně nebo komody ráno bez hledání vytáhnete něco pěkného na sebe a můžete začít nový den. Celou ložnici vám navíc dovezou až domů úplně zadarmo. Využijte akční nabídku! Dříve za: 17 758 Kč.

Pořádná matrace, vysoká nosnost, velikost podle představ. Co víc si od postele přát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čím to, že manželské dvoulůžko Diana patří k nejoblíbenějším postelím od MT nábytek? Těch důvodů jsme našli celou řadu. Pohodlné vstávání ze zvýšené ložné plochy, komfortní matrace, odolný potah s nešpinivou úpravou nebo 5 poloh nastavení roštu - to jsou jen některé z nich. Vyberte si z 3 rozměrů a 2 barev a užívejte si dokonalý odpočinek za skvělou cenu. Dříve za: 11 048 Kč.

Nelítostný jarní úklid! Desítky modelů do vašeho bytu, domu i zahrady, levnějších i o 67 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na sentiment a vyměňte všechen starý nábytek za nový. Teď je k tomu ta nejlepší příležitost. U MT nábytek pro vás v rámci neúprosného jarního úklidu mají spoustu perfektních kousků nábytku do celého vašeho domova se slevami od 25 do 67 %. Vygruntujte domácnost a vezměte to pěkně od podlahy, nevídaná slevová akce trvá jenom do 13. dubna.

Další články

Načítám