Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když od moderátorky Gábriely Partyšové (45) uslyšíte, že jede na chalupu, nevěřte jí. Opravdu se nechystá sekat trávu někde na Šumavě a netrpělivě očekávat, kdy se objeví pojízdná prodejna, aby mohla manželovi a synovi namazat skývu chleba. Partyšová s manželem koupili před několika lety domek ve floridském Maples a tráví tam co nejvíce času.

Nemovitosti na Floridě prý nejsou drahé, Gábinin manžel Pepa Kokta tam navíc celoročně může hrát svůj oblíbený golf a syn Kristián se vyřádí na obřím pískovišti u oceánu. Jindy by trávit měsíc na přelomu července a srpna za oceánem působilo jako rozmařilost. Při letošním způsobu léta nám ovšem nezbývá nic jiného, než Gábině závidět.

Gábina s rodinkou jsou už ale zpátky. I když se jim moc nechtělo. Jako jedna z mála moderátorek má totiž Partyšová nasmlouváno tolik práce, že se cesta domů vyplatila. Příští týden dokonce fotí i svoji první velkou reklamní kampaň na elektrospotřebiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám