Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) je už pět měsíců bez chlapa a evidentně jí to prospívá. Takhle to moderátorce roky neslušelo. Usměvavá s maminkou po boku se objevila na výročí pražského domu pro seniory.

Oblékla si sexy žlutou mini, která odhalovala její štíhlé nohy. Není proto divu, že byla středem pozornosti, a to především pánů. To se moderátorce náramně hodilo. Na akci se dražily obrazy, jejichž výtěžek jde právě na centrum pro seniory Rosa.

A Lucie se do dražby rozhodla ručně malovaný obraz věnovat. "Vyvolávací cena byla čtyři tisíce korun, vydražil se na konec za krásných 16 tisíc. Byl o něj velký zájem," řekla Super.cz mediální zástupkyně centra Rosa Hana Tietze.

Borhyová se prý malování věnuje roky. "Maluji od malička, vždy mne výtvarné umění zajímalo, ale věnuji se mu jen pro vlastní potěšení. Kreslení a malovaní mne baví a naplňuje," řekla Borhyová, která se problematikou seniorů zabývá dlouhodobě a podporuje je návštěvami přímo v jejich domovech.

"Myslím si, že si každý zaslouží stárnout důstojně, že by se seniorům měla věnovat stejná péče jako mladé a střední generaci. Právě proto jsem se rozhodla věnovat tento obraz – aby seniorům dodal pozitivní motivaci k tomu, aby se snažili žít plnohodnotný život, nevzdávali se a byli silní, aby přemýšleli a snažili se žít jako například v jižních státech Evropy – kde mají důchodci úplně jiný styl přemýšlení a žijí život naplno," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám