Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a herec Martin Dejdar (59) je dalším, kdo sbírá ovace smíchu díky žertům na konto zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Publikum v sále Mahenova divadla v Brně řičelo smíchy, když na její píseň Červenám zatančil ploužák se žehličkou.

Podnět k celé akci dala magnetická žena Jiřina Zajíčková, která se přihlásila do show Česko Slovensko má talent, aby předvedla, jak dokáže na svém těle udržet kovové předměty. S předměty na těle umí i tančit. Porotce Dejdar si to chtěl také vyzkoušet.

Vydal se za ní na pódium, aby zjistil, jestli i on má kolem svého těla tak silné elektromagnetické pole a neoplývá náhodou podobným talentem. Minci na svém hrudníku sice pár vteřin udržel, ale žehlička mu upadla okamžitě. A tak přešel k tomu, na co talent má a s Jiřinou a její žehličkou si na pódiu zatancoval. Když s Jiřinou pluli na písničku Červenám od Ivety Bartošové Mahenovým divadlem v Brně, bylo z toho velké haló.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám