Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská vítězka České Miss Nikol Švantnerová (31) se už dnes večer rozloučí s korunkou královny krásy. Za rok kralování toho půvabná tmavovláska s mezírkou mezi zuby zažila opravdu hodně.

Zúčastnila se světového klání krásy Miss Universe, zahrála si v seriálu a zářila na módních přehlídkách. Své missí sexy křivky několikrát ukázala také v plavkách. A pokaždé byla radost na ni pohledět!

Jak se během roku promenádovala během nejrůznějších příležitostí v plavkách, si připomeňte v naší fotogalerii.

Na Švantnerovou čeká po předání korunky úplně jiný život. Ale vůbec jí to nevadí. „Já se naopak těším, že to předám té druhé, budu mít více času sama pro sebe a budu moct dělat věci, na které jsem neměla čas,” řekla nedávno modelka.

Aspoň bude častěji vídat i svého partnera, fotbalistu Jakuba Horu, s nímž loni zvládla vyřešit partnerskou krizi. „Budu ráda, když si bude i on plnit své fotbalové sny a třeba i někam odjede. Mně by to nevadilo, klidně bych si vyzkoušela modeling i v zahraničí,“ nebojí se nových výzev stále ještě úřadující královna krásy, která korunku své nástupkyni předá dnes večer v přímém přenosu na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám