Hlavní obsah
Článek

Už za chvíli to vypukne – přehlídka krásy, elegance a okouzlujících módních kreací. A na co těší všichni nejvíce? Přeci na promenádu v plavkách! Muži se kochají krásnými těly a ženy obdivují sexy plavečky. A věděli jste, že si ještě dnes můžete pořídit stejné plavky, ve kterých se budou české krásky promenovat?

Plavky Česká Miss 2016: Exkluzivní kolekce v prodeji už dnes!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny plavky, které jste viděli a ještě dnes večer uvidíte na krásných finalistkách, si můžete ještě dnes objednat na Astratex.cz! Prodej této exkluzivní kolekce začne dnes ve 20:15! Takže pokud si některý z označených modelů zamilujete na první pohled, raději jednejte rychle – v prodeji totiž bude jen omezený počet kusů. Je to přeci exkluzivní kolekce! Mrkněte se už teď na krásné plavky.

Soutěžní kategorie Astratex.cz: Česká Miss Bikiny 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz je nejen oficiálním partnerem České Miss 2016, ale má dokonce vlastní soutěžní kategorii, jejíž výsledky budou vyhlášeny v přímém přenosu dnes večer. Finalistky soutěže totiž nosí nejen spodní prádlo, ale i plavky od Astratex.cz. Miss Bikiny jste si vybrali sami a vaše vítězka získá exkluzivní smlouvu na focení pro Astratex.cz. Jméno vítězky bude vyhlášeno dnes večer v přímém přenosu.

Astratex.cz: Oficiální partner České Miss 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že je Astratex.cz nejvyhlášenějším odborníkem na spodní prádlo a plavky, není žádná novinka. Proto s odbornou pomocí ze zahraničí naučil finalistky, jak se správně změřit a vybrat velikost a střih podprsenky na míru jejich křivkám. Ale ani vy nepřijdete zkrátka – díky aplikaci od Astratex.cz zjistíte, jaká velikost a střih vám nejlépe padne. A už teď najdete stejné prádlo, jako měly finalistky, na jejich webových stránkách!

Další články

Načítám