Hlavní obsah
Článek

V malém rybníčku českého šoubyznysu zpěvačka Ilona Csáková (53) plave už neuvěřitelných třicet let. Na své hudební začátky zavzpomínala s temperamentem sobě vlastním na koncertě skupiny Laura a její tygři. Právě v Lauře na sebe zpěvačka s nezaměnitelným hlasem kdysi poprvé výrazně upozornila.

V Lucerna Music Baru zazpívala všechny pecky ze zlaté éry kapely. Nechyběly hity Žár trvá, Nebudeme, 49 dní do jara ani Jablko je vinno. A roztančené publikum to náležitě ocenilo potleskem. Ten večer také Petr Janda pokřtil dvojalbum, které se skládá z prvního alba Žár trvá a nové desky Továrna na sny.

„Atmosféra byla skvělá. Myslím, že jsme si to všichni užili. S Laurou zpívám občas i dnes a je to velmi milé. Ráda si připomínám své hudební začátky,“ řekla Super.cz na akci Ilona a hned následující den vyrazila slavit Velikonoce se svými nejbližšími na hory.

Okatá zpěvačka v poslední době zase hojněji pendluje mezi Soběšicemi u Brna a Prahou. „Kromě jiných aktivit teď hraji Latifu, chůvu hlavní hrdinky v muzikálu Sibyla. Máme po premiéře,“ dodala zpěvačka, kterou v její nejnovější roli můžou diváci vidět například už tento pátek a sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám