Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z našich nejcharizmatičtějších herců Karel Roden (61) musel loni kvůli filmovým rolím nosit plnovous a delší sestřih vlasů. Teď už mu však nic nebránilo v tom, aby se oholil a ostříhal.

S novým sestřihem a hladkou tváří hned vypadal o několik let mladší. O pověstné charizma přitom nepřišel.

Na první pohled sice Roden vypadá jako milý chlápek, ale v novém filmu Nikdy nejsme sami režiséra Petra Václava, který loni získal Českého lva za režii a scénář k snímku Cesta ven, si zahrál chorobného hypochondra, který tyranizuje celou rodinu. Jeho usouženou manželku toužící po změně si zahrála Lenka Vlasáková.

Podle slov režiséra jde o maniodepresivní film s komediálními prvky. „Chtěl jsem si udělat maniodepresivní film, proto se tam střídají obrazy černobílé a barevné. Hrdinové se pohybují v životě ode zdi ke zdi a barva filmu zastupuje okamžik, kdy se daří, nebo naopak kdy hrdina opět padá na dno,“ řekl Petr Václav.

Kromě Rodena a Vlasákové ve filmu uvidíme také Miroslava Hanuše, Zdeňka Godlu či držitelku Českého lva za už zmíněný film Cesta ven Klaudii Dudovou.

Líbí se vám současná vizáž Karla Rodena?
Ano, je to fešák, kratší vlasy mu sluší
91,8 %
Ne, vousatý a vlasatý byl mnohem mužnější
8,2 %
Celkem hlasovalo 11975 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám