Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo ještě neviděl vypracovaná stehna modelky Michaely Štoudkové (38), má možnost se podívat. Modelka totiž vzala kšeft, kdy musela vystupovat v minišatech z helikoptéry. Z limuzín už dívky věnující se této profesi umí vylézt s grácií. Vrtulník, ale Míšu poněkud zaskočil.

Na hip hopovém kempu, jehož se Štoudková účastnila jako hlavní hvězda reklamního partnera, fanoušci tohoto žánru oblečení ve vytahaných kalhotách a propocených tílcích nestačili valit oči. Když se Míša snesla jako anděl z nebes, začali mít spíše ďábelské myšlenky.

Štoudkové se při vystupování zamotaly nohy a ukázala ze svých stehen více, než by chtěla. Ale nestěžovala si. "Byl to pro mě neuvěřitelný zážitek proletět se v helikoptéře,“ prohlásila opojená adrenalinem. V rámci své zakázky odhodila veškeré své zábrany a flirtovala v rytmu hip hopu s každým mužem, který voněl požadovaným deodorantem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám