Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a někdejší Vicemiss ČR Veronika Procházková (37) si opět vyzkoušela roli nevěsty. Oblékla nádherné svatební šaty a své vlasy propůjčila k nafocení nové kampaně. Modelka přiznala, že na svoji svatbu s hokejistou Milanem Procházkou hodně vzpomíná, ale pár věcí by nyní změnila.

„Asi už bych nedělala tak velkou svatbu. Naučila bych se osekat seznam hostů. Ale pamatuji si, že v den svatby jsem svého muže milovala snad nejvíc v životě,“ vzpomíná modelka.

Před časem se spekulovalo, že manželství Veroniky je v koncích a s manželem prožívají velkou krizi. „Já se tomu jen směju. Stačí jen, abych někde řekla, že manžel bydlí v Přerově a já pendluji mezi tím, Prahou a prací, a už je konec manželství na světě,“ prozradila Veronika během focení svatebních účesů.

„Přiznám se, že jsem o nabídce nějakou dobu přemýšlela. Honzu znám už dlouho. Několikrát mě česal na různé přehlídky. Je pro mne ale důležité, s kým a s čím spojím své jméno. Oslovil mne koncept, líbilo se mi, že focení je profesionální. Od lokace přes oblečení a samozřejmě i účesy, které jsem na hlavě měla,“ říká Veronika, která patří mezi krásky s nejhustšími blond vlasy u nás.

„Veronika je krásná a její vlasy jsou neskutečné. Má jich tolik, že i pět žen v řadě by se o ně podělilo. Byla radost s nimi pracovat. Díky jejich hustotě i délce vznikly účesy, které jen tak bez příčesů většinou učesat nejdou, ale na Verču jsem nepoužil ani jeden cizí vlas,“ dodal kadeřník Honza Kořínek.

Reklama

Další články

Načítám