Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Renáta Czadernová si po letech opět vyzkoušela svatební šaty a účesy. Jednu svatbu už má za sebou, ta ale skončila rozvodem, a do dalších vdavek se zatím nehrne. Tak si svatební šaty vyzkoušela alespoň při focení.

Stala se tváří vlasové kolekce svatebních účesů The Brides. „S Renátou se vždy spolupracuje na výbornou, protože je profesionálka každým coulem. Nikdy neřekne, že by něco nechtěla nebo že by si něco nenechala učesat,“ prozrazuje o spolupráci kadeřník Honza Kořínek.

Renáta se často ve společnosti neukazuje, prý nemá moc čas. Ale nabídku na focení přijala okamžitě. „Práce, studium i rodina mi zabírají hodně času. Se svými přáteli ale ven chodím, jen u toho nebývají fotografové,“ usmívá se moderátorka.

Společně se svým přítelem si teď dokonce pořídila i domácího mazlíčka. „Jsem velká milovnice zvířat, všech. Je to jen pár dnů, co jsme si domů přivezli štěně. Mám z toho velkou radost,“ prozradila novinku Renáta, která kromě toho také pravidelně každý měsíc posílá příspěvek na psí útulek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám