Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Leona Šenková proslula nejen zpěvem v SuperStar, ale také postavou, kterou převážně tvořily pneumatiky a hřmotné podstavce tak silné, aby všechnu tu tíhu unesly. Leona se ale rozhodla trochu zhubnout, docela jí to sekne, a dokonce už je v soutěži krásy!

Brzy třiadvacetiletá pěnice se přihlásila do soutěže Miss prima křivky 2016, která je určená ženám bez takzvaných ideálních mír.

„Hodně se o mé postavě psalo, přesto chci dokázat, že i s prima křivkami mohu být krásná,“ směje se Šenková, která má už v případě postupu do finále jasnou volnou disciplínu: zpěv. „Každý si musí zvedat sebevědomí. Když uspěju, udělá mi to dobře po těle,“ věří matka syna Karla, který nedávno oslavil první narozeniny.

Zpěvačka nedávno zažila smutnou rodinnou událost, zemřel jí milovaný dědeček, ze smutku se vyzpívává i v písni Jana, která pojednává o těžkém osudu její kamarádky.

„Klip je momentálně ve střižně. Natáčeli jsme v Liberci v menší nemocnici a také na tamním náměstí. Myslím, že se v něm odráží vše, co cítím,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám