Hlavní obsah
Článek

O obrovském štěstí může mluvit britská herečka Kate Winslet (35), která se proslavila například hlavní rolí dívky Rose v kasovním trháku Titanic. Málem totiž i se svými dvěma dětmi uhořela v luxusní rezidenci britského miliardáře Richarda Bransona (60) v Karibiku.

Dům začal uprostřed noci náhle hořet poté, co jej zasáhl blesk, všech 20 lidí, kteří v něm v tu chvíli byli, před plameny včas uteklo.

„V domě bylo asi 20 lidí, všem se podařilo dostat ven a jsou v pořádku,“ citovala agentura PA magnáta, jehož 90letá matka byla rovněž v rezidenci.

„Můj syn Sam běžel do domu a každému pomohl dostat se ven. Kate Winslet, její přítel a rodina tam byli také,“ doplnil s tím, že hlavní budova je zcela zničená.

Kate už jednou těsně unikla ze spárů jisté smrti. Měla totiž sedět na palubě letu 77, který 11. září 2001 narazil do budovy Pentagonu. Od té doby herečka nikdy se svým druhým manželem, režisérem Samem Mendesem nelétali společně stejným letadlem, aby v případě neštěstí dětem zůstal alespoň jeden rodič. Kate má ze dvou manželství dva potomky - dceru Miu (10) a syna Joea (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám