Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přivítejte příchod jara nákupem nového trendy kousku do svého šatníku. Aby se vám příjemněji vybíralo, přichystal pro vás Halens velký jarní výprodej se slevou až 50 %. Čekají na vás ty nejžhavější módní novinky, od denimových šatů po pestrobarevné tuniky, nad kterými srdce zaplesá. Ale pozor, slevy platí pouze tento týden. Mějte proto na paměti, že kdo dřív přijde, ten dřív mele!

Když jsou ve hře vzory!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda se nesměle probouzí z dlouhého zimního spánku a na zahrádkách se objevují první, barvami hýřící květiny. Vezměte si z okolní krajiny příklad a oblékněte například tričko se zajímavým potiskem, díky němuž rovněž rozkvetete do krásy. Můžete ho zkombinovat jak se sportovněji laděným stylem, tak s černým sáčkem v duchu nedbalé elegance.

Vsaďte na šaty z denimu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Přesně toto heslo se vztahuje i k těmto něžným denimovým šatům značky Happy Holly, které jsou ozvláštněny romantickou výšivkou a vázačkou se střapci. V modelu se snoubí pohodlnost a styl, což zajisté oceníte nejen při jarním pikniku s přáteli, ale i při náročném dnu plném pracovních povinností.

Tunika, kterou si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tuniky obecně patří mezi jedny z nejoblíbenějších módních svršků, které nesmí chybět v žádném ženském šatníku. Zkombinujete-li ji s černými džíny či legínami, docílíte dokonalého looku během chvilky. To oceníte zejména tehdy, stojíte-li bezradně před skříní a spěcháte na důležitou schůzku. Zaručený úspěch sklidíte, pokud obléknete tento žerzejový hnědý kousek s vysokým rozparkem. Zvědavým mužským pohledům se pak jen těžko vyhnete!

Královnou večera v šatech od Chiara Forthi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se do divadla, na koncert či jinou společenskou akci a nevíte si rady s volbou outfitu? Váš problém bude rázem vyřešen, seznámíte-li se s prvotřídními módními kousky značky Chiara Forthi. Ideální volbou by mohly být například luxusní strečové šaty se zavinovacím efektem a zajímavými detaily. Díky nim se jako mávnutím kouzelného proutku stanete naprosto neodolatelnou.

Dopřejte si luxus a styl!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina z vás již pravděpodobně uložila péřové kabáty hluboko do skříně a místo nich oprášila lehoučké jarní bundy. Chcete-li držet krok s módními trendy, udělejte si radost a pořiďte si tento skvostný model s otevřeným a nařaseným předním dílem. Bundu sladíte takřka s čímkoliv a vemte jed na to, že pokaždé v ní budete proklatě in! Pro milovnice černé barvy máme dobrou zprávu, neboť na ně model čeká i v této barevné variantě.

Další články

Načítám