Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) nedávno zazářila na předávání filmových cen Český lev v kanárkově žlutých šatech. Jedné z našich nejtalentovanějších hereček to moc slušelo a pozitivní energie z ní doslova sálala.

Na novinářské projekci nové třídílné kriminální minisérie Jana Hřebejka Pět mrtvých psů se však Voříšková objevila v hodně podivném outfitu.

Alternativní kombinace kožené bundičky a černého hábitu působila značně nezvykle. Obzvlášť když si Voříšková nasadila na hlavu širokou kšiltovku. Aby přeci jen působila méně nápadně, na promítání dorazila nenalíčená.

V nové krimi sérii se opět objeví olomoucká parta policistů známá z Případu pro exorcistu v podání Kláry Melíškové, Stanislava Majera, Miroslava Krobota a již zmíněné Terezy Voříškové.

Děj se odehrává v olomoucké ZOO, kde dojde ke krádeži tří živých medvědů. V druhé dějové linii pátrají venkovští policajti po pořadateli ilegálních psích zápasů. A jak jinak, oba příběhy se protnou.

Voříšková si roli policistky velmi oblíbila. „Honza Hřebejk je pro mě zásadní režisér českého filmu, a to byl důvod, proč jsem na roli policistky kývla. A samozřejmě zaujal i ten příběh. Je absolutně netradiční, dramatický a jak jinak i s dávkou humoru. Já jako policistka jsem docela nesmlouvavá a od rány, což se mi na ní líbilo. A něco vám řeknu. Kdybych nebyla herečkou, tak bych chtěla být detektivem. Je to strašně zajímavá, i když určitě v reálu i dost náročná práce, ale líbila by se mi,“ překvapila svou odpovědí Voříšková alias policistka Horová.

Líbí se vám outfit Terezy Voříškové?
Ano, je hodně originální a to se cení
15,8 %
Ne, vypadá strašně
17,8 %
Je mi to jedno, ať se obleče třeba do pytle
66,4 %
Celkem hlasovalo 9932 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám