Hlavní obsah
Článek

Po několikadenní velikonoční pauze se v úterý opět naplno rozjelo natáčení filmové verze Pobřežní hlídky, a to navzdory nepřízni počasí. Herečky se po pláži v Tybee v Georgii sice pohybovaly v plavkách, ale když to bylo jen trochu možné, nazuly hucule a zachumlaly se do bund. Stejně tomu bylo i u novodobé představitelky C. J. Parker Kelly Rohrbach.

Nástupkyně Pamely Anderson ovšem ani v náročnějších podmínkách nezapomínala na malé ženské triky, které pomohly jejímu dekoltu vytvářet co nejbujnější efekt. Šestadvacetiletá modelka a nyní už i herečka sice objemu své předchůdkyně jen tak nedocílí, ale fandové seriálové klasiky se v chystaném komediálně pojatém celovečeráku alespoň tentokrát budou moci kochat přírodním bohatstvím hlavní představitelky.

Na modernější variaci legendárních červených plavek s rukávky a chytře umístěným zipem na těle své bývalé přítelkyně se určitě těší i Leonardo DiCaprio, počkat si na výsledek ale bude muset ještě více než rok, kdy se Baywatch ještě s Dwaynem Johnsonem a Zacem Efronem chystá do kin.

Reklama

Další články

Načítám