Hlavní obsah
Článek

Kolem divadelní premiéry hry Zabiják Joe bylo před měsícem velké haló. Kromě toho, že jde o výborné představení, jako bonus herečka Tatiana Vilhelmová (45) na jevišti předvedla nalepené umělé ochlupení v podpaží i v klíně a také orální uspokojování smaženého stehýnka neboli postavy Igora Chmely.

Herečku ale v představení zřejmě už nikdy neuvidíme. "S Divadlem Kalich už jsem se rozloučila. Produkce divadla měla jinou představu o propagaci představení než já. Tak se naše cesty rozešly. To se stává," uvedla v rozhovoru pro časopis Story. No, vzhledem k vizuální podobě představení se podle našeho názoru na tom, jak se o představení psalo, nemusela propagace divadla ani nijak zvlášť starat a šlo to samo.

„S Tatianou Vilhelmovou jsme se s ohledem na její vytížení dohodli už před zahájením zkoušek na tom, že se o roli Sharly bude dělit s ještě jednou herečkou, tedy s Ivanou Jirešovou (47). Pokud tedy tuto roli nechce dále hrát, Zabijáka Joea to neohrozí, jako Sharla bude vystupovat stejně skvělá Ivana Jirešová,“ řekl Super.cz mluvčí divadla Jaroslav Panenka s tím, že příští tři představení měla stejně hrát Ivana.

Reklama

Další články

Načítám