Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první jsme se dozvěděli, že zlínská rodačka a topmodelka agentury Elite, šestadvacetiletá Zuzana Stráská, se stala novou ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou republiku. Tento prestižní post získala blonďatá kráska po Taťáně Kuchařové a Pavlíně Němcové.

Zuzka začala svoji kariéru právě účastí v této soutěži. Jako modelka střídavě žila v New Yorku a Paříži. Předváděla pro nejprestižnější módní domy jako Chanel, Rodarte, Alexander McQueen nebo Vivienne Westwood, nafotila například kampaň Dolce & Gabbana s prestižním fotografem Mariem Testinem či se objevila v magazínech jako Elle, L’Officiel, Common & Sense či Velvet.

Absolvovala Metropolitní univerzitu v Praze a vedle modelingu se věnuje i práci pro módní časopis. Celkově jsou móda, sport a zdravý životní styl její doménou. Nedávno se pracovně setkala s prestižní českou módní návrhářkou Ivanou Mentlovou.

Castingová tour, kterou bude Zuzana provádět, začíná 25. dubna v Liberci a proběhne v celkem čtrnácti větších městech celé republiky. Přijít může každá dívka či mladý muž, jejichž snem je stát se úspěšnou modelkou nebo modelem a možná díky této soutěži nastartují vysněnou modelingovou kariéru.

Reklama

Další články

Načítám