Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bob Klepl v těchto dnech žije naplno zkouškami klasické italské komedie Poprask na laguně, kterou uvede divadlo Studio DVA a kde se po jeho boku objevuje jeho věrná kolegyně a blízká kamarádka Eva Holubová (65). Souběžně ale herec myslí na další připravovanou hru.

Hru, která se bude jmenovat Rodiče na Jadranu, pro Klepla a Holubovou připravuje v divadle Studio DVA režisér Patrik Hartl. „Budou to takoví Účastníci zájezdu číslo dva. Pojedeme s Evou Holubovou do Chorvatska, bude to taková hezká vzpomínka na mládí,” prozradil nám na kostýmní zkoušce hry Poprask na laguně Bob Klepl.

Klepl hraje s Evou Holubovou bez přestání prý už pětatřicet let a jejich vztah označuje jako herecké manželství. „Jsme spolu prakticky neustále. Stýkáme se společně i s rodinami, velmi dobře znám i Evina manžela Mirdu,” říká Bob. Díky tomu, že jsou spolu herci tak často, prý mezi nimi občas vzniká ponorková nemoc. Jak tedy takové stavy řeší? „Moudřejší ustoupí. Tím moudřejším myslím samozřejmě sebe. Nechám Evu v klidu,” směje se Bob Klepl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám