Hlavní obsah
Článek

Včera se konala kostýmní zkouška klasické italské komedie Poprask na laguně, kde se to hemží samými známými herci, takže jsme nemohli chybět. Svůj kostým si poprvé vyzkoušela také Eva Holubová (65), která byla nepřehlédnutelná jednak díky vyztuženému a zúženému pasu, a zároveň díky obřímu dekoltu. „Ten kostým mám na sobě poprvé. Blbě se mi v něm dýchá, ale to není kvůli korzetu, který je pružný, ale díky malé sukni. To se bude muset ještě upravit,” komentovala svůj převlek udýchaná herečka.

Z kostýmu, který navrhla výtvarnice Agnieszka Pátá-Oldak, je herečka nadšená. Prý se v něm budou provádět na jevišti výborně bitky, které jsou předepsané scénářem. „Pro každého herce je kostým důležitej. Ale nejen pro herce, ale i pro diváka,” říká paní Eva.

Herečka se v představení zhostí role paní Libery. Holubová svoji postavu charakterizuje jako ženu milující svého může, ovšem jestli za to může obsazení Boba Klepla, neví. „Mám velký štěstí, protože upřímně a popravdě řečeno se těším na všechny, kdož v tom hrají. Je to slast a blaho, jež si uvědomuju a jsem za ně vděčná," říká Eva Holubová.

V představení, které bude mít svou premiéru 14. dubna v divadle Studio DVA, se herečka cítí jako ryba ve vodě. „Na tu hru se moc těším, protože se mnou hrají herci, které mám ráda lidsky. Je to odvaha divadla Studia DVA, že po komorních představeních pro maximálně dva nebo tři herce přichází s hrou pro třináct postav. Konečně to bude velké divadlo,” říká Eva Holubová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám