Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruská tenisová legenda Maria Šarapovová (28) začátkem března tklivým hlasem oznámila, že měla na letošním Australian Open pozitivní dopingový nález. Tehdy se málem rozplakala a snažila se všechny přesvědčit o tom, že nedopovala úmyslně. Bývalá světová jednička užívala látku, která se na seznam zakázaných prostředků dostala až letos v lednu, což prý tenistka nevěděla.

Teď proto musí čekat na to, jaký dostane trest. Hvězdná tenistka, která zároveň patří k atraktivním reklamním tvářím, momentálně relaxuje na dovolené v Mexiku, kam odjela, aby unikla před mediální štvanicí.

I k moři ji však doprovázeli fotografové. Ti slavnou tenistku zvěčnili v bikinách na prosluněné pláži. Pohled na její sexy tělíčko jistě zahřeje nejednoho tenisového fanouška, který již nad půvabnou Ruskou zlomil hůl.

Pokud tenistku nemine přísný trest, o nabídky z modelingu se jistě bát nemusí, byť od ní po dopingové aféře odvracejí tvář některé známé značky, které Maria propagovala za tučné sumy v reklamních kampaních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám