Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná herečka Zuzana Vejvodová rozhodně neprožívá klidné dny budoucí maminky. Místo toho musela opět naskočit do nekonečného seriálu Ulice a všechny scény, které pro ni byly naplánované do ledna, natočit během září. A hned první den to bylo dost drsné. Zuzana si musela prožít domácí násilí.

Ulice se začala natáčet o víkendu a štáb i scenáristé se museli při plánování natáčení přizpůsobit Zuzaninu těhotenství. "Zatím je na začátku pátého měsíce a těhotenství na ní není příliš vidět. Musíme točit rychle, než se nám Zuzka pořádně zakulatí," řekla Super.cz mluvčí seriálu Ulice Lucie Juráčková.

"Zuzana je velmi vstřícná a milá. Sobotní natáčení ale bylo pro ni docela nepříjemné," připustila. Mezi Zuzanou alias seriálovou Libuškou a kolegou Martinem Myšičkou v roli Eliáše proběhne scéna domácího násilí. Těhotná Zuzana se musela dokonce nechat škrtit.

"Zuzky těhotenství nám udělalo, v dobrém slova smyslu, doslova čáru přes naše plány na spoustu měsíců dopředu. Produkce i scenáristé v tuto chvíli plánují a kombinují, aby se vše stihlo. V historii Ulice tahle situace opravdu nemá obdoby," dodala Juráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám