Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Elton John (77) čelí žalobě ze sexuálního obtěžování. Z něj ho obvinil jeho bývalý bodyguard Jeffrey Wenninger. Svalovce měl britský hudebník několikrát osahávat v roce 2014. Tehdy Wenninger pracoval pro Johna jako tělesný strážce. Zpěvák mu prý sahal přes kalhoty na genitálie, strkal prsty mezi hýždě a dráždil bradavky přes košili.

Žalobu zveřejnil magazín TMZ a píše se v ní, že Wenninger obvinil Johna z mnohonásobného sexuálního obtěžování. Krom toho, že se snažil osahávat strážcovy genitálie přes kalhoty, v autě mu prý zajížděl rukou mezi půlky v kalhotách. „Vytáhni svého utahováka ven a řekni ahoj strejdovi Eltonovi,“ prohlásil prý jednou zpěvák při pokusu osahávat Wenningerovy genitálie. Také mu prý několikrát osahával bradavky.

Wenninger odešel z Eltonových služeb v září 2014 poté, co se několikrát pokusil verbálně i fyzicky hudebníkovi zabránit v obtěžování. Ale nikdy to prý nemělo účinek. Wenninger Johna zažaloval minulý týden. Tým britského hudebníka se k tomu ještě nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám