Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná blondýnka Kateřina Klausová si ve filmu Lída Baarová sice zahrála jen menší roli Adiny Mandlové, ale vzhledem k tomu, kolik lidí už snímek vidělo v kinech, by bylo divné, kdyby ji na ulici nezačali poznávat. Sama ale tvrdí, že se ohledně její popularity nic moc nezměnilo.

"Nic jsem nezaznamenala. A jestli mne lidé poznají, tak já jsem nepoznala, že mě poznali. Je to pro mne úplně stejné jako předtím," krčila rameny Katka, kterou jsme potkali na předávání cen pro nejlepší závodní chrty, kam byla pozvána jako jedna z předávajících.

Snímek sice neměl ty nejlepší kritiky, ale přesto nás zajímalo, zda na jeho základě Kateřina nedostala nějaké nové nabídky. "Nabídky přišly, nevím, jestli to bylo na základě toho filmu, ale možná to s ním spojené bylo. Takže jsem spokojená," usmívala se.

"Teď zrovna zkouším nový muzikál Ať žijí duchové! Hraju tam kamarádku Leontýnky, studentku DAMU Kláru, je to menší role takové její pomocnice," popsala.

V soukromí se prý u Katky nic nezměnilo, o novém klukovi nemluvila. "Jsem teď pyšná, že jsem udělala státnice a jsem bakalář. Jinak nic, pořád zkoušíme, takže jsem trochu asociál," úplně zapomněla na to, že seznámit se dá i při práci na muzikále, jak dobře vědí její kolegové Roman Vojtek (52) s Petrou Vraspírovou a Hana Holišová s Tomášem Smičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám