Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během návštěvy čínského prezidenta v Praze byl představen koprodukční televizní projekt Poslední vízum, který točila čínská produkce z velké části v Praze s českými herci.

Vzhledem k tomu, že seriál, který popisuje příběh připomínající Schindlerův seznam, v Asii uvidí přes deset miliónů diváků, začíná tam být velký zájem i o české herce. Fanouškovská základna se výrazně rozrůstá například Vlastině Svátkové, která si v seriálu zahrála roli manželky nacisty. Tu se snaží fanoušci kontaktovat hlavně prostřednictvím internetu. „V Číně jsou sociální sítě omezené a nejsou povolené, ale už mě na facebooku hodně fanoušků oslovilo,” vyjádřila své překvapení herečka, která se nedávno představila ve filmu Gangster Ka v roli manželky gaunera Radovana Krejčíře.

Vypadá to, že seriál Poslední vízum nebude Vlastininým posledním čínským projektem. Herečka už dostává další nabídky. „Asi bych se tam nechtěla odstěhovat, ale kdybych dostala nějaký konkrétní projekt, tak bych se tam na kratší dobu vydala,” říká Svátková, která bude mít v Asii brzy manažera.

Svátková zatím nemá nic podepsané, a tak vše řeší jen v teoretické rovině. „Je ve hvězdách, jestli bych tam jela na otočku, nebo s sebou vzala třeba děti. Hodně čínských projektů se točí v Praze, tak by to třeba nebylo nutné,” vyjádřila se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám