Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již v sobotu se rozhodne o tom, která z deseti krásek se stane novou Českou Miss. Včera přijely všechny finalistky do Prahy a čekají je každodenní nácviky na finále. A rovnou potvrdily, že za pět dní to bude pořádný boj. Rivalitu ukázaly už na hotelovém pokoji, kdy se do sebe pustily polštáři.

Zatím šlo ale o legraci, ty pořádné nervy teprve začnou. První den soustředění připadl na Velikonoční pondělí a nesl se v duchu zábavy a odpočinku před zkouškami a posledními tréninky. Dívky si zahrály kulečník, navštívily fitness centrum a dopřály si i zkrášlovací chvilky pro sebe.

„Dívky na sobě musí samozřejmě tvrdě pracovat, ale my zároveň chceme, aby si celou soutěž užily. I proto jsme pojali Velikonoční pondělí převážně jako odpočinkový den,“ komentuje program dne ředitelka soutěže Marcela Krplová.

V průběhu soutěže se finalistky spřátelily, a proto většinu dne strávily společně v hotelové kavárně nebo na pokojích a povídaly si o novinkách ze školy či osobního života. Večer si dopřály zkrášlovací procedury.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám