Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou moderátorku Snídaně s Novou vídáme v Praze čím dál tím méně. Marta Ondráčková se věnuje divadlu v Jihlavě. Jelikož její manžel muzikant Jakub Dřímal dostal práci snů obchodního ředitele v Brně, do metropole dojíždí jen sporadicky kvůli natáčení do Loskutáka. Takže jsme se neviděli rok od minulých cen Thálie až k těm letošním.

Marta nezklamala a dorazila do Národního divadla v šatech, které nedávaly moc velký prostor fantazii. Velký výstřih odhaloval i její podprsenku. "No, ale běžně už své dekolty odhaluju jenom v Jihlavě. Nebo v Brně svému manželovi," smála se Marta na párty po Tháliích v paláci Žofín, kam dorazila s manželem Jakubem.

Díky novým projektům by se prý měla častěji objevovat v Praze. Zatím nás ale pozvala do Jihlavy, kde hraje matku Kapuletovou v Romeovi a Julii. "Čekám otázku, takže rovnou odpovídám, že jsem na ni stará, protože Julii bylo v Shakespearovi čtrnáct let a maminka ji měla ve stejném věku. Mě už je dvaatřicet, ale naše Julie je šestnáctiletá, takže je to akorát," vysvětlila nám Marta.

Reklama

Další články

Načítám