Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle opravdu čekal málokdo! Mezi ostřílenými kolegyněmi z muzikálů získala letos Thálii za nejlepší ženský herecký výkon teprve třiadvacetiletá kráska z hokejové rodiny Karolína Gudasová. Sama půvabná brunetka z toho byla trochu v šoku.

"Je to krásné, kdo by nebyl nadšený. Opravdu jsem to vůbec nečekala," svěřila Karolína, která ocenění získala za svoji první hlavní muzikálovou roli Probuzení jara v Divadle J. K. Tyla v Plzni, i když už jsme ji znali z menších rolí v Semaforu anebo z Mýdlového prince v Divadle Broadway.

Karolína byla nejen nejmladší, ale i nejodvážněji oblečenou držitelkou Thálie. Od návrháře Osmanyho Laffity si nechala do Národního divadla vytvořit model, pod který se nedala vzít podprsenka.

Gudasová už se těší na další role. "V Plzni už jsme začali zkoušet muzikál Bonnie a Clyde, kde hraju další hlavní roli, rýsují se i další věci a v Divadle Hybernia bychom měli od listopadu hrát Mefista, ve kterém budu Markétkou," pochlubila se.

"Takže mám teď hlavní role, ale musela jsem si projít od kompaček přes malé roličky. Myslím, že každý, kdo pracuje, je potom odměněn," myslí si dcera bývalého českého hokejového obránce Lea Gudase, jejíž bratr Radko hraje v NHL.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám