Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do šestého pokračování Básníků režiséra Dušana Kleina se vrátila i herečka Markéta Hrubešová (52). Po delší době tak má konečně roli v českém filmu, naposledy si zahrála v nové Saxáně v roce 2011. "Ta česká kinematografie je ke mně nemilosrdná, nevím, co se děje," řekla Super.cz.

"Bylo to krásné vrátit se do Básníků, bylo to jako vracet se po dvanácti letech zase domů, do rodiny. Trochu jsme zestárli, jako všichni, o tom žádná, ale je to milé setkání s panem režisérem nebo s Pavlem Křížem. A hlavně je to legenda," svěřila.

A jak se to má s vývojem její postavy? "Moje postava bude pokračovat jako sekretářka. Začínala jsem jako sekretářka Tomáše Töpfera, který byl tenkrát ředitelem nemocnice. Teď už je ředitelkou Eva Jeníčková. S Tomášem máme už tři děti a čtvrté bude možná na cestě," prozradila nám část děje Markéta, která ovšem sama rozšiřovat rodinu nehodlá. "Jak pán bůh dal, tak to je," krčila rameny.

Hrubešová ovšem pokračuje i ve své kuchařské kariéře. "Chystá se nová série vaření, bude to pro TV Paprika, tak se na to moc těším. Taky píšu dětskou knížku, která vyjde na podzim, takže se nenudím," vypočítala s tím, že zmíněná televize vysílá i v Maďarsku. "Takže jsem mezinárodní herečka," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám