Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Bar Refaeli (26) si letošní léto užívá opravdu dovolenkově. Střídá jedno přímořské letovisko za druhým a čtvrt roku po rozchodu s hercem Leonardem DiCapriem (49) evidentně nikterak nestrádá. V těchto dnech je izraelská kráska s přáteli v Řecku na ostrově Mykonos. Když se v moři předvádí v bikinách a muži z ní nemohou spustit oči, je viditelně ve svém živlu.

Refaeli se myšlenkami zřejmě na chvíli přesunula „do práce“, když před přítomnými paparazzi pózovala stejně jako před profesionálními fotografy, když fotí bikiny na reklamní kampaň. To ale zdaleka nebylo všechno. Se skupinkou kamarádů se cákala ve vodě, laškovala s nimi. Jednomu z přátel dokonce vlezla za krk a dalšího objímala. Zdá se, že Bar si teď opravdu užívá volnosti a po téměř šestiletém vztahu s DiCapriem je jako utržená ze řetězu.

Modelka se rozhodla toto léto trávit spíš než pracovně odpočinkem. Relaxovala tak nejdřív v letovisku celebrit Saint Tropez na jihu Francie, následovala dovolená na italské Sardinii, kde modelka neuhlídala své vnady v o číslo menších plavkách. Pak se přesunula k Mrtvému moři, kde se od hlavy až k patě pomazala bahnem a v těchto dnech už si užívá na řeckém Mykonosu. Stihne krásná Izraelka letos navštívit ještě další zajímavá místa?

Reklama

Další články

Načítám