Hlavní obsah
Článek

Komediální série Byl jednou jeden polda udělala z Petry Martincové (47) hereckou hvězdu 90. let. Díky natáčení se dala dohromady s režisérem Jaroslavem Soukupem (69), což ale její kariéře příliš neprospělo. Ve filmové branži se totiž kvůli slavnému partnerovi stala terčem nenávisti.

Představitelka sexy Boženky původně hledala štěstí v USA, kam ji zavedla láska k Američanovi, jehož potkala v Praze. Martincová se však později ocitla na castingu do komedie Byl jednou jeden polda, která se pro ni stala osudovou záležitostí.

„Na dotočné se mi začal dvořit pan režisér. Mě to vůbec nenapadlo. Samozřejmě se mi jako chlap líbil, ale... No vůbec, nesmysl! Přesto z toho vzešla láska,“ zavzpomínala v deníku Aha! herečka, jejíž poměr s tehdy ženatým Soukupem byl vnímán jako vypočítavý tah.

„Od lidí, kteří se mnou byli kamarádi, jsem najednou cítila až nenávist. Někteří členové štábu mi dávali dost najevo, že jsem zlatokopka. Soukup totiž točil s krásnými holkami, ale nikdy s žádnou nic neměl. A najednou ho sbalí nějaká blondýna z Moravy,“ tvrdí herečka, která poznala pokrytectví českého šoubyznysu.

Není divu, že se Martincová stáhla do ústraní a začala se v Rakousku věnovat odvětví hotelnictví a turismu. Před světem se jí dokonce podařilo utajit i to, že s Jaroslavem Soukupem tvoří už deset let manželský pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám