Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým partnerem chodí už sedm let. Ještě nikdy ale Robert Vano svého životního druha neukázal ve společnosti. Na tiskové konferenci druhého ročníku soutěže Gay roku nám oceňovaný český fotograf vysvětlil, proč má jeho partner status „paní Colombové“.

„Asi se ještě musí vypořádat se svou orientací. Je to sportovec a asi má strach, že by nebylo dobře, kdyby to věděli jeho spoluhráči. Možná je to ale tím, že je ještě mladej. Až mu bude sedmdesát, tak řekne cokoli,” říká Vano, který se svým čtyřiadvacetiletým přítelem tráví čas hlavně doma a do společnosti příliš nechodí. „Tím, že máme velký věkový rozdíl, tak on má jiný režim, jako já. On má své kamarády, se kterými chodí na pivo do hospody. Já nepiju, takže je to vyřešené. Většinou má celý den program, trénuje a chodí do školy, to já nikam nechodím.”

Vano svého partnera v minulosti často fotil, tak se ostatně dali dohromady, nyní už mu ale přítel modelem nestojí. „Fotil jsem ho na začátku a už to nedělám, mám strach, že mi ho někdo ukradne,” smál se Robert Vano.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám