Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdou loňské edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku byl slovenský topmodel Filip Hrivňák. A nejúspěšnějším mužským modelem, který na improvizovaném přehlídkovém mole na stadionu na Strahově předváděl v této sezóně, byl bezesporu český model Filip Klepal ze stáje Czechoslovak Models.

Jednadvacetiletý vysokoškolák je sice stále ještě čerstvou tváří, ale závratnou rychlostí dobývá nejvyšší příčky modelingového žebříčku. Zajímavé je, že Filip se začal této práci věnovat teprve loni na jaře a hned jeho první zakázka byla z kategorie nejprestižnějších - šlo o přehlídku značky Prada, na kterou měl Filip exkluzivní smlouvu. Shodou okolností ten samý den oslavil jednadvacáté narozeniny.

Ti, kteří se trošku vyznají v zákonitostech světového modelingu, dobře vědí, že právě první příležitost u zmíněného italského módního domu modelům a modelkám automaticky otevírá dveře u konkurence. To byl přesně případ Filipa. Na základě této přehlídky totiž o českého modela projevily zájem nejprestižnější agentury na klíčových módních trzích v Paříži a Londýně.

Po přehlídce Pietro Filipi nám Klepal prozradil, že kromě modelingu věnuje veškeré své úsilí hlavně studiu na vysoké škole. Kupodivu mu zbývá čas i na lásku, v našem videorozhovoru se nám přiznal, že je zadaný. „Moje holka je z Francie. Vlastně je to ideální, protože já bych na ni tady v Čechách stejně neměl čas. Vídáme se, když mám volno, nebo o prázdninách mimo show,” říká Filip Klepal.

Reklama

Další články

Načítám