Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Televizní zpravodajství Novy přišlo o moderátorku Emmu Smetana (36), která se stala 'obětí' organizačních změn. Teď je sice bez práce, ale bude mít alespoň více času na svou hudební kariéru a probírání společného šatníku s přítelem Jordanem Hajem.

Emma si může plnit své ambice, ale moderování Odpoledních Televizních novin jí zajišťovalo nezanedbatelný příjem. Jako zpěvačka se bude muset pořádně ohánět, aby mohla nadále rozšiřovat svou garderobu. Její fanouškovská základna totiž nebude zdaleka tak početná jako publikum Novy.

„Společnosti CET 21 přistoupila k některým organizačním změnám, které zahrnují i zpravodajství. Byl zúžen počet moderátorů, což vedlo k rozvázání pracovního poměru s moderátorkou Emmou Smetana. Moderování poledních a odpoledních Televizních novin nadále zajistí stávající moderátoři,“ potvrdila nemilou novinku Alžběta Cimová z TV Nova.

Nečekanou životní změnu Emma nejspíš oplakávat nebude. Na sociální síti po posledním moderování sdílela píseň Free as a Bird (Volný jako pták) od kapely The Beatles, takže ji práce v televizi nejspíš příliš svazovala.

Bude vám Emma Smetana na televizní obrazovce chybět?
Ano, byla ještě lepší než Lucie Borhyová
53,3 %
Ne, byla nesympatická
27,9 %
Kdo je Emma Smetana?
18,8 %
Celkem hlasovalo 70613 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám