Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dva roky vodí děti do místní školky, až teď poprvé ale neděsila jejich spolužáky a někteří rodiče ostatních děcek ji poprvé poznali! Eva Decastelo (45) bez mindráků říká, že než se jí podaří udělat obličej, trvá to x hodin, lidem, kteří ji předtím zahlédnou, slézají hrůzou nehty na nohou a vůbec je všechno špatně. Teď si ověřila, že na její přehnané teorii přece jen něco je!

„Vždycky děti do školky vozím rozcuchaná, nenalíčená, v teplácích s Harrym Potterem a tričkem Barta Simpsona. A vypadám u toho úděsně, kolikrát pracuju pozdě do noci, takže jsem nevyspaná. Ale tentokrát jsem natáčela Ohnivý kuře od pěti od rána, pak měla volno, takže jsem nalíčená a celkově načančaná stihla děti vzít do školky poprvé v ucházejícím stavu. Nikdo přede mnou neuskakoval, cizí děti neřvaly hrůzou a ty moje se divily, co mají za novou chůvu. Někteří rodiče si na mě dokonce začali poprvé za tu dobu ukazovat, že jsem ta Decastelo,“ tvrdí smrtelně vážně Eva.

Ať si o ní kdo chce co chce říká, je to ženská, která má velký smysl pro humor a kvůli srandě je schopná i samu sebe totálně shodit!

Reklama

Další články

Načítám