Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Najít padnoucí a pohodlnou podprsenku je pro každou obdařenější ženu pěkná fuška. A když už ji najde, nosí ji doslova do roztrhání. Poznáváte se? Také nemůžete najít prádlo, které by respektovalo vaše křivky a ještě navíc dobře vypadalo?

Jedna nikdy nestačí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte jednu milovanou podprsenku, kterou nosíte do práce, do posilovny i na rande, nejspíš už nevypadá zrovna k světu. Proto byste měla mít v zásobě hned několik podprsenek pro různé příležitosti. My jsme našli hned 4 modely, ve kterých budete při každé příležitosti skvěle vypadat a ještě lépe se cítit. Všechny je najdete na Astratex.cz.

Do kanceláře i na rande: Revoluční neviditelná podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Super hladkou podprsenku Invisible můžete obléknout pod upnutý top a být si jistá, že opravdu nebude vidět. A také si můžete být jistá, že budete mít pohodlí a ani v horkých dnech vás nebudou zdobit skvrny od potu. Její košíčky jsou totiž vyrobeny unikátní technologií 3D Spacer, která zajišťuje jejich neuvěřitelnou prodyšnost, lehkost a vzdušnost. Navíc jsou měkké a dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho těla. Pořídíte ji hned ve čtyřech barevných odstínech, ale pokud máte ráda bílé oblečení, vsaďte na tělovou – ta nebude vidět ani pod průsvitnou blůzkou.

Pro zvláštní příležitosti: Sexy kousek, kterým se budete chtít pochlubit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na rande a tušíte, že vaše prádlo nezůstane tajemstvím? Oblékněte podprsenku Ginger, kterou zdobí hravé puntíky a něžná bílá kraječka. Střih košíčků dodá vašim vnadám ten správný zakulacený tvar a vytvoří krásně tvarovaný dekolt. Díky širokým ramínkům a bočním kosticím se budete cítit pohodlně, ať už na rande vyrazíte kamkoliv. Nezapomeňte obléknout ladící kalhotky a můžete vyrazit!

Pro volný čas: Pohodlná klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, které nebyly obdařeny plným dekoltem, si málokdy mohou dovolit obléknout nevyztuženou podprsenku. A proto si málokdy vychutnají ten skvělý pocit volnosti a opory, který klasické podprsenky nabízí. Podprsenka Manche vás potěší neuvěřitelným pohodlím, praktickou barvičkou i krásným květinovým vzorem v secesním stylu. Je jako dělaná pro trávení volných chvil, ale ostudu s ní neuděláte ani v kanceláři.

Pro náročné dny plné pohybu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Seběhnout schody, vyvenčit psa, pak rychle na nákup… Pokud vás čeká náročný den, kdy se jen tak nezastavíte, a přesto potřebujete vypadat skvěle, ráno si vezměte na pomoc podprsenku Havana. Propracované košíčky z pevného dvojitého mikrovlákna a široká pevná ramínka vám poskytnou potřebnou oporu a průhledný elastický tyl v horní části košíčků vám dodá pověstný šmrnc. Ať už vás přes den čeká cokoliv, v podprsence Havana vše zvládnete – můžete si vybrat hned ze tří barev!

Další články

Načítám