Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při pohledu na záběry z nejnovějšího dílu Přístavu si nelze nevybavit legendární alkoholový dýchánek Lenky Kořínkové, která se u silnice rozhodla splynout s přírodou. Kateřina Kaira Hrachovcová (49) se do podobné situace dostala kvůli scénáři, který jí nařizoval adrenalinovou akci.

Kořínková má za sebou desítky rolí, ale tu její nejznámější psal sám život. Fotky, zachycující herečku, kterak se v roce 2005 povaluje ve škarpě, jsou tak ikonické, že je možná Hrachovcová použila jako inspirační zdroj pro svou roli.

Jako Milena Hrdá totiž pořádně odnesla seriálový nástup Betky Stankové (44), která se v příštím díle uvede jako automobilová závodnice ve velkém stylu. Hned v první scéně srazí nebohou Kairu, která skončí v bahně. Herečka má v Přístavu podobně vytříbený módní vkus jako Kořínková, takže se může skutečně zdát, že se Lenka dočkala comebacku.

„Natáčení tohoto obrazu nebylo úplně příjemné, ale setkání s Betkou Stankovou ano, potkaly jsme se pracovně úplně poprvé,“ řekla o své zkušenosti Hrachovcová, již v nejnebezpečnějším okamžiku před kamerou nahradila kaskadérka. Válení po zemi ale musela zvládnout sama.

Komu to ve škarpě více sekne?
Lence Kořínkové
12,6 %
Kateřine Kaiře Hrachovcové
6,3 %
Ve škarpě nemůže vypadat dobře nikdo
81,1 %
Celkem hlasovalo 13667 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám