Hlavní obsah
Článek

Dcera exministra a hudebníka Michaela Kocába Natálie Kocábová (39) se poprvé veřejně rozpovídala o své maceše Lejle Abbasové (44). A rozhodně to nebyla slova, která by africká kráska časem citovala s chutí i svým vnoučatům.

Zpráva o těhotenství Abbasové zastihla Natálii jen pár hodin předtím, než vyšla v tisku. Její matku a exmanželku Kocába Marshu dokonce až čtyři dny poté.

Natálie otevřeně přiznala, že její prvotní reakce nebyla vůbec dobrá. „Jsem zaskočená doposud. Já si myslím, že je to jedna velká komedie. Nebo tragikomedie. Všichni chlapi kolem padesátky jsou identický. Najdou si holky stejně starý jako jejich děti, původní rodiny vystěhují z jejich domovů a nastěhují si tam mladý přítelkyně, který do půl roku otěhotní, pak si je vezmou a tím to končí. Finito. A vy tam stojíte jak blb a nevíte, co z toho máte pobrat,“ svěřila se v rozhovoru pro Ona.Idnes.cz Kocábová. Situace je jí líto, ale zároveň s ní cloumá vztek.

„Nejvíc mě štve, jak je to čítankově stejný. Že to těm mužskejm není trapný. Možná jde o nějakou hromadnou duševní nemoc. Podle mě je to normální válka zlatokopek. Hra mladých buchet a uvadajícího testosteronu. Je to o zisku,“ zaútočila bez skrupulí dcera Kocába. S otcem prý již komunikuje, ale stále mají problémy. S macechou Lejlou se ale asi nikdy nespřátelí.

„Já toho využiju a veřejně dementuju její výroky v médiích, že „cítí vstřícnost ze všech stran“. To je lež a nikdy to pravda nebude. A není to poprvé, co si takhle drze vylepšuje svůj bulvární obraz. A já už toho mám dost. Mě to nezajímá, číst to v práci. Já chci klid a paní Abbasová je mi ukradená,“ dodala Natálie Kocábová, která prý sama plánuje ve čtyřiceti rozvod, aby se v padesáti také nedočkala zklamání od svého novomanžela.

Reklama

Další články

Načítám