Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová je po porodu v lepší formě než před ním. Takhle štíhlou jsme ji roky neviděli. A na rozdíl od hubených dam jí zůstala prsa! Sama říká, že za hubnutím stojí především péče o jejího rok a půl starého syna.

"Moc mě teď baví můj syn, jsme spolu pořád v pohybu. Než obejdeme všechna hřiště a koutky, je to náročnější. Ale užívám si to, jsem pořád v letu a cítím se výborně," řekla Super.cz Kalivodová na výročí kadeřnického salónu ve Slovanském domě.

Druhého potomka neplánuje. "V tuto chvíli jsem ráda, že jsem ve formě, že mám zase pas, že se mi dobře zpívá. Budu se zase chvíli věnovat práci," vysvětlila Andrea, která nyní spolupracuje s operními pěvkyněmi Terezou Mátlovou a Pavlínou Senić a vytvořily spolu trio Opera Divas.

"Měly jsme krásné vánoční koncerty. Čeká nás první nahrávka, máme nějaké coververze, popovou árii nám přímo na tělo píše Zdeněk Hrubý, budeme se na to připravovat. Je to fajn, že se i potkáme, pokecáme o dětech," vysvětluje.

Přestože se říká, že operní divy se nemají v lásce a je mezi nimi rivalita, Kalivodová to vyvrací. "Všude je rivalita, konkurence. Ale já mám naopak velkou radost, jak Tereza nádherně zpívá ve Fantomovi opery, mám radost, když se někomu daří. Žiju si svůj život, který mám pestrý, netrefuju se do nikoho a ani mě to nezajímá, není to můj styl," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám